Yritys

Pirkanmaan Laatuisännöinti Oy on Pirkanmaalla sijaitsevien asunto-osakeyhtiöiden ja kiinteistö osakeyhtiöiden isännöintiin erikoistunut ISA-auktorisoitu palveleva isännöintitoimisto.

Palvelutarjoamastamme löytyy niin hallinnollista isännöintiä kuin teknistä isännöintiä. Oman osaamisen lisäksi tarjoamme kustannustehokkaan ja laajanyhteistyökumppaniverkoston asiakkaidemme käyttöön.

Toimintamme peruskiviä ovat asiakastyytyväisyys, toimintavarmuus, vastuullisuus ja saavutettavuus. Haluamme kasvattaa asiakkaittemme kiinteistöjen arvoa sekä parantaa energiatehokkuutta tinkimättä asumisviihtyvyydestä tai turvallisuudesta. Kiinteistöomaisuudestasi meillä huolehtii Pirkanmaan Laatuisännöinnin ammattitaitoinen ja työhönsä sitoutunut osaava tiimi.

Laatua ja energiatehokkuutta

Olemme laadusta tunnettu isännöitsijätoimisto. Luomme tehokkuutta ja sujuvuutta matalalla organisaatiolla sekä nykyaikaisen tietotekniikan järkevällä hyödyntämisellä. Tämä antaa mahdollisuuden palvella asiakkaita mahdollisimman monikanavaisesti ja kustannustehokkaasti.

Haluamme olla johtava, energiatehokkuutta parantava isännöintiyritys Suomessa jonka vahvuuksia ovat lisäksi arvomme, jotka heijastuvat jokapäiväisessä toiminnassamme. Varmistamme tavoitteidemme ja arvojemme onnistumisen kehittämällä toimintaamme, sekä palveluitamme jatkuvasti.

ISA auktorisoitu isännöintitoimisto

Olemme ISA auktorisoitu isännöintitoimisto ja kaikki prosessimme sekä johtamisjärjestelmämme on ulkoisen puolueettoman säätiön, DNV GL:n auditoimia. Auditointi tehdään joka 3. vuosi ulkopuolisen tahon toimesta. Olemme saaneet auditoinneissa useita ns. hyvän käytännön -havaintoja. Näiden avulla pystymme kehittämään omaa toimintaamme jatkuvasti yhä paremmaksi.

Auditointien lisäksi keräämme asiakkailta, kumppaneilta sekä työntekijöiltämme palautetta, joiden perusteella voimme parantaa sisäisiä ja ulkoisia prosesseja. Tavoitteemme jatkuvassa toiminnan kehittämisessä on tyytyväiset asiakkaat ja henkilökunta.

Isännöitsijäliiton jäsenyritys

Pirkanmaan Laatuisännöinti Oy on Isännöintiliitto ry:n jäsenyritys. Isännöintiliitto tarjoaa keinoja joilla voimme taata että palvelemme asiakkaitamme laadukkaammin ja paremmin. Isännöintiliitto mm. järjestää isännöitsijöille koulutuksia sekä tuottaa ajankohtaista materiaalia. Jäsenyrityksenä olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää isännöintitapaa eli isännöinnin eettisiä ohjeita.