• Sähköautoja koskeva lakiluonnos toisi uusia haasteita taloyhtiöiden korjausrakentamiseen

    Hallituksen EU-direktiiviä tiukempi lakiluonnos sähköautojen latausmahdollisuuksista voi pahimmillaan johtaa siihen, että taloyhtiöt jättävät tärkeät korjaukset kustannussyistä tekemättä. Ehdotus ei myöskään ota riittävästi huomioon alueellisia eroja. Artikkeli Sähköautoja koskeva lakiluonnos toisi uusia haasteita taloyhtiöiden korjausrakentamiseen julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

  • Taloyhtiön yleisavainta on säilytettävä huolellisesti

    Taloyhtiön yleisavaimen säilytys kannattaa ulkoistaa huoltoyhtiölle tai lukkoliikkeelle. Jos hallitus kuitenkin haluaa säilyttää avainta itse, täytyy noudattaa erityistä huolellisuutta ja tarkistaa vakuutukset. Artikkeli Taloyhtiön yleisavainta on säilytettävä huolellisesti julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.

  • Sähköautojen latauspisteiden hankintatukea haettu eniten pääkaupunkiseudulle

    Kiinnostus sähköautojen latauspisteitä varten myönnettävään tukeen on ollut kasvussa taloyhtiöissä. ARAn myöntämää tukea on jaettu jo 32 paikkakunnalle, mutta jaettavaa pitäisi riittää loppuvuodeksikin. Artikkeli Sähköautojen latauspisteiden hankintatukea haettu eniten pääkaupunkiseudulle julkaistiin ensimmäisen kerran Isännöintiliitto.