Pirkanmaan Laatuisännöinti Oy etsii joukkoonsa

ISÄNNÖITSIJÄÄ / VASTAAVAA ISÄNNÖITSIJÄÄ

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä etsimme isännöitsijää/vastaavaa isännöitsijää isännöintiyksikköömme.

Meillä pääset toteuttamaan hallinnollisen isännöitsijän asiakaslähtöisen palveluntuottamisen nykyaikaisilla työvälineillä ja järjestelmillä keskeisillä sijainneilla sijaitsevilla toimitiloissamme pysäköintimahdollisuuksineen ja etätyömahdollisuus antaa sinulle joustoa työntekemiseen.

Kehitämme toimintaamme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti. Avoin, ihmislähtöinen sekä mahdollistava johtamiskulttuuri yrityksessämme on toimintamme kulmakiviä.

Odotamme sinulta hyvää asennetta tekemiseen ja menestymistä tehtävissäsi tukee isännöitsijän työssä hankkimasi kokemus sekä soveltuva koulutus ja ammatilliset tutkinnot. Työntekemisen tapasi on oma-aloitteista ja aktiivista sekä pystyt tekemään itsenäistä ja organisoitua asiakastyötä ajoittaisesta hektisyydestä riippumatta. Voit olla jo aiemmin tehnyt vastaavan isännöitsijän työtä tai haluat mahdollisesti kasvaa asiakastyön lisäksi esimiestyötä sisältävään vastaavan isännöitsijän tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Yksikönpäällikkö Tero Vänninmaja
Puhelin: 03 357 5222

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen osoitteeseen: tero.vanninmaja@pirkanmaanlaatuisannointi.fi

Haethan tehtävään 15.12.2021 mennessä, haastattelemme hakijoita ja täytämme paikan jo ennen hakuajan päättymistä sopivan tekijän löydyttyä, toimithan siis nopeasti.

www.pirkanmaanlaatuisannointi.fi
Tampellan Esplanadi 10, 33100 Tampere
Urheilutie 2-4, 36200 Kangasala