Rekisteröi taloyhtiöliittymäsi viimeistään tiistaina 1.9.2020.

Toivomme, että teet rekisteröitymisen mahdollisimman nopeasti, jotta varmistat, että nettisi toimii jatkossakin ilman keskeytyksiä.

Laajakaistapalvelun rekisteröinti on välttämätöntä häiriö- ja huoltotiedottamisen vuoksi. Rekisteröinti mahdollistaa myös nopean ja sujuvan asiakaspalvelun sekä palvelutiedotteiden toimituksen.

Rekisteröityneenä voimme tunnistaa sinut asiakkaaksemme ja palvella sinua mahdollisimman hyvin. Pääset myös hallinnoimaan omia asiakastietojasi ja teet asiointisi kätevästi DNA:n itsepalvelukana-vissa.

Ohjeet:

Rekisteröinti tehdään osoitteessa www.dna.fi/tlk antamalla kotiosoite. Rekisteröinti tapahtuu tunnistautumalla esimerkiksi verkkopankkitunnuksin.

Määräpäivän 1.9. jälkeen taloyhtiölaajakaistaa voi edelleen käyttää rekisteröintiin menemällä normaalisti mille tahansa internetsivulle, jolloin rekisteröintisivu aukeaa automaattisesti. Rekisteröinnin jälkeen liittymä toimii taas normaalisti. Mikäli netti ei lähde heti toimimaan, käynnistä WiFi-modeemi uudelleen.

Asiakaspalvelu ja DNA Kaupat

Rekisteröinnin voi tehdä myös soittamalla asiakaspalveluun puh. 044 144 044 (ma-pe klo 8 – 18, la 9 – 16.30). Voit myös käydä lähimmässä DNA Kaupassa. Tampereen DNA Kaupat löydät Hämeenka-dulta, Ratinasta ja Turtolasta.

Lisää nopeutta nettiin

Halutessasi voit rekisteröitymisen yhteydessä valita liittymääsi tarpeisiin sopivan netin lisänopeuden, edullisen taloyhtiösopimuksen mukaisilla hinnoilla. Samassa yhteydessä voit halutessasi hankkia myös DNA Valokuitu Plus modeemin, joka jakaa netin vakaasti ja varmasti kotisi kaikille laitteille.

Mikäli olet jo rekisteröinyt taloyhtiölaajakaistan käyttöösi tai käytössäsi on jokin muu

kuin DNA:n nettiliittymä, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jos käytät jotain muuta nettiyhteyttä kodissasi, suosittelemme taloyhtiölaajakaistan käyttöönottoa, koska se sisältyy taloyhtiösi palveluihin.

Ystävällisin terveisin

DNA

Asiakaspalvelu puh. 044 144 044 puhelu on normaalihintainen

Palveluajat ma-pe klo 8 – 18, la 9 – 16.30.

Vikailmoitukset 24h puh. 0800 300 500 puhelu on maksuton