Haemme teknistä isännöitsijää vakituiseen työsuhteeseen

syys 4, 2019 | Tiedotteet | 0 Kommenttia

Haemme teknistä isännöitsijää vakituiseen työsuhteeseen Tampereen ja lähikuntien talousalueelle.

Tehtäviisi kuuluu monipuolisten rakennusteknisten palveluiden tuottaminen asiakkaillemme, mm. tarjouspyyntöjen laadinta, korjaushankkeiden ja muutostöiden johtaminen ja valvonta. Toimit tiiviissä yhteistyössä niin hallinnollisten isännöitsijöiden kuin asiakasyhtiöiden hallitusten kanssa.

Toimenkuvaasi muokataan osaamisesi ja asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Pääset kehittämään rakennusteknisten palveluiden tuotevalikoimaa yhdessä yrityksen johdon kanssa.

Edellytämme sinulta mielellään rakennusinsinöörin koulutusta, sekä kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta korjausrakentamisen parista. Viestit asiakaslähtöisesti ja sujuvasti sekä suullisesti, että kirjallisesti ja tuotat selkeitä raportteja ja lausuntoja jatkotoimenpide suosituksineen. Pidät kiinni aikatauluista ja sinulla on myös paineensietokykyä. Oman auton käyttö on edellytys tehtävän hoitamisessa.

Hakemus ja cv palkkatoivomuksineen tulee lähettää 30.9.2019 mennessä osoitteeseen kari.hokkanen@pirkanmaanlaatuisannointi.fi ja jari.palvi@pirkanmaanlaatuisannointi.fi

LISÄTIETOJA:
Isännöintipäällikkö Kari Hokkanen, 03 357 5295
Toimitusjohtaja Jari Pälvi, 03 357 5245